Vakbeurs Sportaccommodaties was een succes !

Op 14 Maart werd wederom de Vakbeurs Sportaccommodaties georganiseerd in Expo Houten. Dit ééndaagse evenement bood bezoekers informatie op het gebied van ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud, veiligheid en beheer van sportaccommodaties.

Vooral beheerders van indoor- en outdoor sportaccommodaties, gemeenteambtenaren, bestuursleden van sportverenigingen en schoolbesturen bezochten deze beurs.

Voor Sportkussens.nl was de beurs erg succesvol als leverancier van standaard en op maat gemaakte protectiekussens en valmatten voor alle sporten. Onze producten kregen volop aandacht naast de andere exposanten van sportverlichting, (kunst)grasvelden, adviesburo’s, leveranciers van sportmaterialen en het Sportbondenplein van NOC-NSF.

Met dank aan Sjoerd Veldboer van de beursorganisatie ExpoProof hebben wij onze producten en oplossingen duidelijk kunnen laten zien. Buiten onze stand konden wij zelfs verschillend gekleurde paalhoezen om de pilaren van de Expo hal plaatsen met daarop het logo van de beurs.

De contacten met onze bestaande klanten en uiteraard veel nieuwe klanten was een groot succes. Kortom, het was een mooie en goed georganiseerde beurs waarop we met veel plezier terugkijken.

Team Sportkussens.nl

Sportkussens.nl aanwezig met paalbeschermers in diverse kleuren op Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten