Padel Protectie kits voor Larsheim

In Leersum heeft Tennis en Padel Larsheim haar twee outdoor padelbanen beveiligd met padelbaan bescherming van Protelli. Beide ingangen en de netpalen op de baan
zijn bekleed met schuim protectieprofielen afgewerkt met een zwart PVC doek.

Dit schuim heeft een gesloten celkern waardoor het geen water op kan nemen en kan dus in weer en wind het hele jaar door buiten blijven spelen.

 

Stootkussens voor de Ronde van de Achterhoek

Op 27 augustus 2023 wordt de zesde Ronde van de Achterhoek gereden als afsluiting van de Holland Cup.
Voor dit wielerevenement heeft Marcapelli 25 gele High Impact stootkussens geleverd onder haar eigen merk Protelli.
De stootkussens kunnen om bomen en paaltjes worden geplaatst die een gevaarlijk obstakel vormen op dit 200 km wielerparcours door de 8 Achterhoekse gemeenten.

Bezoek onze nieuwe website Marcapelli voor meer informatie over deze kussens voor de Ronde van de Achterhoek.

Marcapelli.com Nieuwe website

Sportkussens.nl is onderdeel van Marcapelli Protect. Op onze vernieuwde website Marcapelli.com treft u nog meer beschermoplossingen, foto's en referenties aan.

Tankstation aanrijdbeveiliging in kleur

De witte vierkante pilaren van het SHELL tankstation in Klazienaveen waren onder bepaalde omstandigheden niet zo makkelijk te zien. Om het tankstation veiliger te maken mochten wij paalhoezen op maat maken.logo
Geheel in de SHELL-kleuren uitgevoerd kunnen deze paalkussens niet alleen een mogelijke aanrijding deels absorberen. Door de heldere kleuren is de zichtbaarheid van de pilaren ook nog eens aanzienlijk verbeterd.

Paalhoes om finishpaal

Het Europees Kampioenschap BMX kon helaas in 2021 niet doorgaan. De prachtige BMX baan in Dessel van BMX2000 ligt nu al helemaal wedstrijdklaar om in juni 2022 wederom de Europese Kampioenschappen te faciliteren. Met de door Frank Smets .....

Bescherming scheidsrechterstoel volleybal

Dit reuzenblikje Cécémel, in Nederland bekend als "Chocomel, de enige echte", staat om de scheidsrechterstoel bij Knack Volley Roeselare.

Friesland Campina, de huidige eigenaar van "de enige echte", heeft als hoofdsponsor de grootste blikvanger van heel Europa.

Paalbeschermers clubhuis scouting

Scouting Den Hoorn heeft in 2020 een mooi nieuw clubhuis gerealiseerd.
Zowel binnen als buiten dit clubhuis staan stalen H-binten waar de Bevers,
Waterwelpen, Waterscouts en Explorers zich makkelijk aan kunnen bezeren.
Om ongelukken te voorkomen .....

Kolom protecties voor koel- en vrieshuizen

Voorkom schade aan voertuigen en aan de constructie van gebouw of stellage. Bij Champi-mer in Kesteren, wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons, 
heeft Marcapelli aanrijdbeveilgingen geleverd.

De aanrijdbeveiligingen zijn geleverd voor de productieruimte en bieden een goede bescherming tegen een aanrijding; zelfs met een zware heftruck.
De protecties met een buitendiameter van 84 cm bestaan uit twee delen die om pilaren zijn geplaatst. Deze zijn makkelijk zelf te plaatsen.  Het speciale LLDPE materiaal is uitstekend geschikt voor koel- en vrieshuizen. Veel kunststoffenworden bros bij lage temperaturen. Dit speciale, elastische materiaal 'Lineair lagedichtheidpolyethyleen' blijft flexibel en taai zodat het de optimale bescherming biedt bij een aanrijding
met een zware heftruck. 

Paalbeschermer BMW dealer

BMW dealer Meeusen in Kalmthout heeft haar hal waar de nieuwe auto's binnenkomen extra bescherming gegeven door twaalf witte steunpilaren te voorzien van een eigen ontworpen curbstones paalprotectie. Een origineel eigen idee.

Pilaarbescherming in sportschool

In de gym van BodyResults is de boksruimte voor sporters
veiliger gemaakt.           
De stalen pilaren die tussen de bokszakken staan zijn
voorzien van High Impact beschermhoezen.
Daarnaast is ook aan de stalen brandtrap een zijbescherming geplaatst.

De uitbouw van de sporthal Het Maasveld in Neer is gerealiseerd met stalen binten die als een mansarde dak onder een specifieke hoek staan.

Tijdens het sporten op de prachtige nieuw aangelegde sportvloer moeten de sporters uiteraard wel beschermd worden tegen een mogelijke harde impact met de stalen binten indien de sporter met snelheid naast de baan komt.

Rennen Rennen Boink

Kinderen blijven rennen, hoe vaak je ze ook waarschuwt. Daarom heeft Basissschool de REGENBOOG in Mariënberg nu de paal in het lokaal voorzien van een zachte paalhoes. De paalhoes verbetert niet alleen de zichtbaarheid maar zal een botsing deels kunnen opvangen waardoor de kinderen beter beschermd worden tegen een bult met alle kleuren van de Regenboog.

 

 

ASC Cricket Oegstgeest

De Cricket kooi van ASC in Oegstgeest is door Sportkussens.nl (onderdeel van Marcapelli Protect) voorzien van paalbescherming. 
De foam buizen gemaakt van PE zijn om de palen geplaatst van de oefenkooi waar menige cricketbal wilde kaatsen op de palen die de netten van de kooi dragen.

Van der Knaaphal Ede combineert Sport en Spel

Klantvraag

"Hoe kunnen we onze sportzaal veiliger maken voor onze sporters?"

In onze sportzaal staan apparaten voor krachttraining. Maar in dezelfde ruimte worden ook balspellen gespeeld ter verbetering van motorieke vaardigheden. Tijdens deze baloefeningen zijn dan de (krachttrainings)apparaten gevaarlijke obstakels. 

Daarnaast dienen de metalen pilaren die onderdeel zijn van de constructie van het gebouw te worden beschermd van onze sporters.

Oplossing

 

ULTC IDUNA Utrecht

“Degelijke en mooie paalbeschermers waar we lang van zullen genieten.”Iduna lichtmast bescherming

Robbert Jan Dijkman - ULTC IDUNA Utrecht

In november 2019 zijn de eerste 4 lichtmasten voorzien van paalbeschermers door Sportkussens.nl (onderdeel van Marcapelli Protect).

De tennisvereniging is van plan om de overige lichtmasten op haar tennispark ook te bekleden met onze paalbeschermers.
ULTC-IDUNA heeft gekozen voor 2 meter hoge protectiehoezen in de kleur tennisgroen RAL 6026 en biedt daarmee extra veiligheid voor haar sporters op drie tennisbanen.

 

 

Sportkussens.nl en NTC De Kegel Amstelveen

NTC en KNLTB kiezen voor SportkussensPer 1 september 2019 is de KNLTB verhuisd naar het Nationaal Tennis Centrum (NTC) De Kegel in Amstelveen. Bij de bouw van dit nieuwe sportcomplex is uiteraard ook gedacht aan de veiligheid van de sporters.

Op de vier tennisbanen gelegen bovenop de parkeergarage zijn de 12 lichtmasten door Sportkussens.nl (onderdeel van Marcapelli Protect) voorzien van high impact paalhoezen. Deze all-weather beschermhoezen zijn 2 meter hoog en uitgevoerd in een lichtgrijze kleur en voorzien van het NTC logo.

Skicentrum Hoofddorp kiest voor Sportkussens.nl

SkiCentrum Hoofddorp, ook wel bekend als Health City West, heeft gekozen voor professionele protectie van Sportkussens.nl.​

De op maat gemaakte paalhoezen worden geplaatst rond de palen van de skilift en om de lage palen van het hekwerk onderaan de piste. 

Motor Cross kussens beschermt tegen obstakels

Samen met Motor Cross Club Lille hebben wij een ontwerp gemaakt dat een goede bescherming biedt bij een High Impact botsing met de motor. Uiteraard blijft motor cross een gevaarlijke sport, maar met deze beschermkussens worden de risico's drastisch beperkt.

Eerder dit jaar heeft de rechter een andere motorclub in België aansprakelijk gesteld voor het ongeval dat plaatsvond met een crosser op een uitgezet parcours. MC Lille in België heeft, mede door deze uitspraak, besloten zo goed mogelijk te voldoen aan de zorgplicht voor alle deelnemers tijdens crossevenementen die zij organiseert.

Het kussen is 130 cm hoog en heeft een schuimrubbervulling. Stevig genoeg voor een High Impact en zacht genoeg om de energie goed te kunnen verdelen.

MC Lille Zandomloop parcours

De rijgogen aan weerszijden maken het mogelijk om het kussen met een (elastisch) koord te monteren tegen ieder obstakel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen ontwerpen ? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Padel Protectie Kit PROF

Sportkussens.nl levert competitie protectiesets voor padelbanen volgens de regels van FIP en KNLTB. Dit is de PROF uitvoering. Bezoek onze nieuwe website met daarin alle specificaties.

De beschermkits bestaan uit bescherming voor de netpalen, de palen van de ingang en voor de bovenligger van de ingang (entrance). Niet alleen geschikt voor competities en toernooien maar ook veilig voor de dagelijkse sporter uiteraard.

De spelers van deze snelle en energieke sport hebben ook een veilige baan nodig. Sportkussens.nl maakt geheel op maat paalhoezen voor de palen van het net en de palen bij de ingang van de kooi. Deze kits voldoen aan de nieuwe voorschriften van de National Padel Federation waarbij ook de horizontale ligger boven de ingang wordt beschermd.

De Padel Protectie Kits worden voorzien van sponsorlogo's, of evenement logo. Ook voor Padel Netbanden met opdruk kunt u bij ons terecht.

Protectiehoezen voor netpalen en toegangspalen op padelbaan      Protectie ingang padelbaan 200 cm hoog     Protectie netpaal padel met gespjes     Padelbaan Daalmeer veiliger

 

 

 

Ronde en vierkante paalhoezen van Sportkussens.nl op Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten

Op 14 Maart werd wederom de Vakbeurs Sportaccommodaties georganiseerd in Expo Houten. Dit ééndaagse evenement bood bezoekers informatie op het gebied van ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud, veiligheid en beheer van sportaccommodaties.

Vooral beheerders van indoor- en outdoor sportaccommodaties, gemeenteambtenaren, bestuursleden van sportverenigingen en schoolbesturen bezochten deze beurs.

Lycurgus kiest voor Sportkussens.nl

De nieuwe sporthal van Atletiek Vereniging Lycurgus is voorzien van 18 High Impact paalhoezen.

De hoezen beschermen de sporters tegen de stalen binten die midden tussen de twee banen staan voor ondersteuning van het dak. Twee staanders hebben een speciale uitsparing gekregen voor de elektriciteitskasten die op de palen gemonteerd zijn. Alle palen zijn vooraf door ons ingemeten en de hoezen pasten dan ook perfect !

 

Classic valmat met verstevigde hoekstukken

Peutertuin Ukkepuk in Breda heeft 2 nieuwe speelmatten in gebruik genomen. De matten zijn ieder 2 x 1 meter waardoor de speelhoek van de kleintjes zelfs iets vergroot werd.

   Speelmat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Rechthoekige valmat biedt veiligheid bij Buurtcentrum Edam-Volendam

We hebben toch maar even de kleuren nagevraagd toen we de opdracht binnenkregen voor de valmatten voor het Buurtcentrum Edam – Volendam aan de Zeestraat.

                                                                                                                                                         

 

Stootkussens voor bomen op wielerparours

4 Mei 2019 werd de 67e Ronde van Overijssel gereden. Het parcours van dit eendaagse wielerevenement is ruim 200 km en voert de renners door het prachtige heuvellandschap van Overijssel. Dit jaar is De Ronde nog veiliger dankzij de stootkussens die Sportkussens.nl (onderdeel van Marcapelli Protect) heeft geleverd. De High Impact blokken zijn voorzien van rijgogen zodat ze voor iedere boom, paal of ander obstakel geplaatst kunnen worden. Dit jaar startte de wielertoer in Ootmarsum.

Sportkussens beveiligd wielrenners op Ronde van Overijssel

Renault dealer Leeuwarden - ABD

De Renault dealer ABD in Leeuwarden zorgt nu extra goed voor uw auto in de werkplaats dankzij de pilaarhoes, geplaatst door Sportkussens.nl (onderdeel van Marcapelli Protect).

De vierkante rode protectie om het H-profiel zorgt ervoor dat de pilaar niet snel meer over het hoofd gezien kan worden en zelfs als dat toch gebeurt, krijgt de auto een zacht kusje in plaats van een ongewenste sportstreep. De 2 meter hoge op maat gemaakte paalbeschermer is uitgerust met een blokschuimvulling en is afgewerkt met een brandvertragend PVC doek.

Renault dealer ABD in Leeuwarden
Renault Leeuwarden

Hoofdpiste il Primo met inzet Skilift met noodstop

 Skiclub il Primo bestaat al meer dan 50 jaar en is een van de meest toonaangevende skiverenigingen in Nederland met een prachtige baan gelegen in het duingebied bij Bergen NH. De vereniging is op 24 november 1964 opgericht door enthousiaste skiërs die mogelijkheden zagen om hun sport ook in Nederland te kunnen beoefenen. 

Paalhoezen Rond en Vierkant

Voor een aantal lichtmasten heeft de Tennisvereniging Het Spieghel gekozen voor tennis groene paalhoezen.

Deze High Impact bescherming verfraait niet alleen de tennisbaan, maar biedt ook een goede bescherming voor de fanatieke tennisser. Voor diegene die nog net even die ene bal wil halen en daarbij de paal over het hoofd ziet.

De paalhoes wordt eenvoudig met een velcro sluiting gemonteerd.