Skicentrum Hoofddorp kiest voor Sportkussens.nl

Skicentrum Hoofddorp, ook wel bekend als Health City West, heeft gekozen voor professionele protectie van Sportkussens.nl. De op maat gemaakte paalhoezen worden geplaatst rond de palen van de skilift en om de lage palen van het hekwerk onderaan de piste. De noodknop van de skilift zal nu nog duidelijker zichtbaar zijn door de tekst 'NOODSTOP' op de paalbeschermers. Alle paalhoezen hebben een full color logobedrukking van Skicentrum Hoofddorp.   

 

  

 

 

Motor Cross kussens beschermt tegen obstakels

Samen met Motor Cross Club Lille hebben wij een ontwerp gemaakt dat een goede bescherming biedt bij een High Impact botsing met de motor. Uiteraard blijft motor cross een gevaarlijke sport, maar met deze beschermkussens worden de risico's drastisch beperkt.

Eerder dit jaar heeft de rechter een andere motorclub in België aansprakelijk gesteld voor het ongeval dat plaatsvond met een crosser op een uitgezet parcours. MC Lille in België heeft, mede door deze uitspraak, besloten zo goed mogelijk te voldoen aan de zorgplicht voor alle deelnemers tijdens crossevenementen die zij organiseert.

Het kussen is 130 cm hoog en heeft een schuimrubbervulling. Stevig genoeg voor een High Impact en zacht genoeg om de energie goed te kunnen verdelen.

MC Lille Zandomloop parcours

De rijgogen aan weerszijden maken het mogelijk om het kussen met een (elastisch) koord te monteren tegen ieder obstakel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen ontwerpen ? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

padel netpaal bescherming

Sportkussens.nl levert ook complete protectiesets voor padelbanen.

Padel wordt ook in Nederland steeds populairder. De spelers van deze snelle en energieke sport hebben ook een veilige baan nodig en Sportkussens.nl kan daaraan bijdragen door de palen van het net en de palen bij de ingang van de kooi te voorzien van bescherming tegen de heftigste impacts. Door de krappe maten op de baan wordt meestal gekozen voor een relatief dunne protectie om het spel en de doorgang bij het betreden van de baan niet te veel te belemmeren.

Een 'standaard' set voor een padelbaan met één ingang bestaat uit:

  • 2 x Padel Netpaal protectie
  • 2 x Padel Entrancepaal protectie

Een 'compleet' set voor een padelbaan met twee ingangen bestaat uit:

  • 2 x Padel Netpaal protectie
  • 4 x Padel Entrancepaal protectie

Een set wordt geheel aangepast aan de uitvoering van de baan want ook Nederland kent al meerdere leveranciers en uitvoeringen. De opdruk is geheel naar eigen ontwerp te maken in een full color opdruk dat we direct op het doek aanbrengen. Dit kan het verenigingslogo of het logo van het toernooi zijn. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee in een mooi ontwerp.

Bevestiging van de 4 hoezen kan middels riempjes met gesp zoals op de foto, of met een klittenbandsluiting. De padel protectiekit heeft een schuimvulling voorzien van een gesloten celkern dus de hoezen kunnen ook het gehele jaar buiten in weer en wind worden gebruikt.

Op 14 Maart werd wederom de Vakbeurs Sportaccommodaties georganiseerd in Expo Houten. Dit ééndaagse evenement bood bezoekers informatie op het gebied van ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud, veiligheid en beheer van sportaccommodaties.

Vooral beheerders van indoor- en outdoor sportaccommodaties, gemeenteambtenaren, bestuursleden van sportverenigingen en schoolbesturen bezochten deze beurs.

Alle deelnemers aan de start .....

De nieuwe sporthal van Atletiek Vereniging Lycurgus is voorzien van 18 High Impact paalhoezen.

De hoezen beschermen de sporters tegen de stalen binten die midden tussen de twee banen staan voor ondersteuning van het dak. Twee staanders hebben een speciale uitsparing gekregen voor de elektriciteitskasten die op de palen gemonteerd zijn. Alle palen zijn vooraf door ons ingemeten en de hoezen pasten dan ook perfect !

AV LYCURGUSAlle palen beschermd met TS-10 paalhoezen

 

 

 

 

Classic valmat met verstevigde hoekstukken

Peutertuin Ukkepuk in Breda heeft 2 nieuwe speelmatten in gebruik genomen. De matten zijn ieder 2 x 1 meter waardoor de speelhoek van de kleintjes zelfs iets vergroot werd.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

We hebben toch maar even de kleuren nagevraagd toen we de opdracht binnenkregen voor de valmatten voor het Buurtcentrum Edam – Volendam aan de Zeestraat.

                                                                                                                                                         

 

4 Mei 2019 werd de 67e Ronde van Overijssel gereden. Het parcours van dit eendaagse wielerevenement is ruim 200 km en voert de renners door het prachtige heuvellandschap van Overijssel. Dit jaar is De Ronde nog veiliger dankzij de stootkussens die Sportkussens.nl heeft geleverd. De High Impact blokken zijn voorzien van rijgogen zodat ze voor iedere boom, paal of ander obstakel geplaatst kunnen worden. Dit jaar startte de wielertoer in Ootmarsum.

Renault dealer Leeuwarden - ABD

De Renault dealer ABD in Leeuwarden zorgt nu extra goed voor uw auto in de werkplaats dankzij de pilaarhoes, geplaatst door Sportkussens.nl.

De vierkante rode protectie om het H-profiel zorgt ervoor dat de pilaar niet snel meer over het hoofd gezien kan worden en zelfs als dat toch gebeurt, krijgt de auto een zacht kusje in plaats van een ongewenste sportstreep. De 2 meter hoge op maat gemaakte paalbeschermer is uitgerust met een blokschuimvulling en is afgewerkt met een brandvertragend PVC doek.

Renault dealer ABD in Leeuwarden
Renault Leeuwarden

Hoofdpiste il Primo met inzet Skilift met noodstop

 Skiclub il Primo bestaat al meer dan 50 jaar en is een van de meest toonaangevende skiverenigingen in Nederland met een prachtige baan gelegen in het duingebied bij Bergen NH. De vereniging is op 24 november 1964 opgericht door enthousiaste skiërs die mogelijkheden zagen om hun sport ook in Nederland te kunnen beoefenen. 

Paalhoezen Rond en Vierkant

Voor een aantal lichtmasten heeft de Tennisvereniging Het Spieghel gekozen voor tennis groene paalhoezen.

Deze High Impact bescherming verfraait niet alleen de tennisbaan, maar biedt ook een goede bescherming voor de fanatieke tennisser. Voor diegene die nog net even die ene bal wil halen en daarbij de paal over het hoofd ziet.

De paalhoes wordt eenvoudig met een velcro sluiting gemonteerd.

Het mooie donker groen (RAL 6005) van de weersbestendige hoezen is een compliment voor de prachtige gravelbanen die al weer bijna klaar zijn voor het nieuwe tennisseizoen.