ASC Cricket Oegstgeest

De Cricket kooi van ASC in Oegstgeest is door Sportkussens.nl voorzien van paalbescherming.  De foam buizen gemaakt van PE zijn om de palen geplaatst van de oefenkooi waar menige cricketbal wilde kaatsen op de palen die de netten van de kooi dragen.

Deze voordelige oplossing was een easy fix waardoor het oefenen van het afslaan in de 3 kooien een stuk veiliger is geworden.

3 Cricket kooi voor oefenen afslagPE Foam buizen

Van der Knaaphal Ede combineert Sport en Spel

Klantvraag

"Hoe kunnen we onze sportzaal veiliger maken voor onze sporters?"

In onze sportzaal staan apparaten voor krachttraining. Maar in dezelfde ruimte worden ook balspellen gespeeld ter verbetering van motorieke vaardigheden. Tijdens deze baloefeningen zijn dan de (krachttrainings)apparaten gevaarlijke obstakels. 

Daarnaast dienen de metalen pilaren die onderdeel zijn van de constructie van het gebouw te worden beschermd van onze sporters.

Oplossing

 

ULTC IDUNA Utrecht

“Degelijke en mooie paalbeschermers waar we lang van zullen genieten.”Iduna lichtmast bescherming

Robbert Jan Dijkman - ULTC IDUNA Utrecht

In november 2019 zijn de eerste 4 lichtmasten voorzien van paalbeschermers door Sportkussens.nl.

De tennisvereniging is van plan om de overige lichtmasten op haar tennispark ook te bekleden met onze paalbeschermers.
ULTC-IDUNA heeft gekozen voor 2 meter hoge protectiehoezen in de kleur tennisgroen RAL 6026 en biedt daarmee extra veiligheid voor haar sporters op drie tennisbanen.

 

 

Sportkussens.nl en NTC De Kegel Amstelveen

Per 1 september 2019 is de KNLTB verhuisd naar het Nationaal Tennis Centrum (NTC) De Kegel in Amstelveen. Bij de bouw van dit nieuwe sportcomplex is uiteraard ook gedacht aan de veiligheid van de sporters.

Op de vier tennisbanen gelegen bovenop de parkeergarage zijn de 12 lichtmasten door Sportkussens.nl voorzien van high impact paalhoezen. Deze all-weather beschermhoezen zijn 2 meter hoog en uitgevoerd in een lichtgrijze kleur en voorzien van het NTC logo.

NTC en KNLTB kiezen voor Sportkussens

Skicentrum Hoofddorp kiest voor Sportkussens.nl

SkiCentrum Hoofddorp, ook wel bekend als Health City West, heeft gekozen voor professionele protectie van Sportkussens.nl.

​​


Panorama van de borstelbaan SkiCentrum Hoofddorp

De op maat gemaakte paalhoezen worden geplaatst rond de palen van de skilift en om de lage palen van het hekwerk onderaan de piste. De noodknop van de skilift zal nu nog duidelijker zichtbaar zijn door de tekst 'NOODKNOP' op één van de paalbeschermers. Alle paalhoezen hebben een full color logobedrukking van SkiCentrum Hoofddorp.

Motor Cross kussens beschermt tegen obstakels

Samen met Motor Cross Club Lille hebben wij een ontwerp gemaakt dat een goede bescherming biedt bij een High Impact botsing met de motor. Uiteraard blijft motor cross een gevaarlijke sport, maar met deze beschermkussens worden de risico's drastisch beperkt.

Eerder dit jaar heeft de rechter een andere motorclub in België aansprakelijk gesteld voor het ongeval dat plaatsvond met een crosser op een uitgezet parcours. MC Lille in België heeft, mede door deze uitspraak, besloten zo goed mogelijk te voldoen aan de zorgplicht voor alle deelnemers tijdens crossevenementen die zij organiseert.

Het kussen is 130 cm hoog en heeft een schuimrubbervulling. Stevig genoeg voor een High Impact en zacht genoeg om de energie goed te kunnen verdelen.

MC Lille Zandomloop parcours

De rijgogen aan weerszijden maken het mogelijk om het kussen met een (elastisch) koord te monteren tegen ieder obstakel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen ontwerpen ? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

padel netpaal bescherming

Sportkussens.nl levert ook complete protectiesets voor padelbanen.

Padel wordt ook in Nederland steeds populairder. De spelers van deze snelle en energieke sport hebben ook een veilige baan nodig en Sportkussens.nl kan daaraan bijdragen door de palen van het net en de palen bij de ingang van de kooi te voorzien van bescherming tegen de heftigste impacts. Door de krappe maten op de baan wordt meestal gekozen voor een relatief dunne protectie om het spel en de doorgang bij het betreden van de baan niet te veel te belemmeren.

Protectiehoezen voor netpalen en toegangspalen op padelbaan      Protectie ingang padelbaan 200 cm hoog     Protectie netpaal padel met gespjes     Padelbaan Daalmeer veiliger

 

 

 

Ronde en vierkante paalhoezen van Sportkussens.nl op Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten

Op 14 Maart werd wederom de Vakbeurs Sportaccommodaties georganiseerd in Expo Houten. Dit ééndaagse evenement bood bezoekers informatie op het gebied van ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud, veiligheid en beheer van sportaccommodaties.

Vooral beheerders van indoor- en outdoor sportaccommodaties, gemeenteambtenaren, bestuursleden van sportverenigingen en schoolbesturen bezochten deze beurs.

Lycurgus kiest voor Sportkussens.nl

De nieuwe sporthal van Atletiek Vereniging Lycurgus is voorzien van 18 High Impact paalhoezen.

De hoezen beschermen de sporters tegen de stalen binten die midden tussen de twee banen staan voor ondersteuning van het dak. Twee staanders hebben een speciale uitsparing gekregen voor de elektriciteitskasten die op de palen gemonteerd zijn. Alle palen zijn vooraf door ons ingemeten en de hoezen pasten dan ook perfect !

 

Classic valmat met verstevigde hoekstukken

Peutertuin Ukkepuk in Breda heeft 2 nieuwe speelmatten in gebruik genomen. De matten zijn ieder 2 x 1 meter waardoor de speelhoek van de kleintjes zelfs iets vergroot werd.

   Speelmat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Rechthoekige valmat biedt veiligheid bij Buurtcentrum Edam-Volendam

We hebben toch maar even de kleuren nagevraagd toen we de opdracht binnenkregen voor de valmatten voor het Buurtcentrum Edam – Volendam aan de Zeestraat.

                                                                                                                                                         

 

4 Mei 2019 werd de 67e Ronde van Overijssel gereden. Het parcours van dit eendaagse wielerevenement is ruim 200 km en voert de renners door het prachtige heuvellandschap van Overijssel. Dit jaar is De Ronde nog veiliger dankzij de stootkussens die Sportkussens.nl heeft geleverd. De High Impact blokken zijn voorzien van rijgogen zodat ze voor iedere boom, paal of ander obstakel geplaatst kunnen worden. Dit jaar startte de wielertoer in Ootmarsum.

Sportkussens beveiligd wielrenners op Ronde van Overijssel

Renault dealer Leeuwarden - ABD

De Renault dealer ABD in Leeuwarden zorgt nu extra goed voor uw auto in de werkplaats dankzij de pilaarhoes, geplaatst door Sportkussens.nl.

De vierkante rode protectie om het H-profiel zorgt ervoor dat de pilaar niet snel meer over het hoofd gezien kan worden en zelfs als dat toch gebeurt, krijgt de auto een zacht kusje in plaats van een ongewenste sportstreep. De 2 meter hoge op maat gemaakte paalbeschermer is uitgerust met een blokschuimvulling en is afgewerkt met een brandvertragend PVC doek.

Renault dealer ABD in Leeuwarden
Renault Leeuwarden

Hoofdpiste il Primo met inzet Skilift met noodstop

 Skiclub il Primo bestaat al meer dan 50 jaar en is een van de meest toonaangevende skiverenigingen in Nederland met een prachtige baan gelegen in het duingebied bij Bergen NH. De vereniging is op 24 november 1964 opgericht door enthousiaste skiërs die mogelijkheden zagen om hun sport ook in Nederland te kunnen beoefenen. 

Protectiehoes met tekstopdruk voor finishpaal Skiclub Il Primo

Paalhoezen Rond en Vierkant

Voor een aantal lichtmasten heeft de Tennisvereniging Het Spieghel gekozen voor tennis groene paalhoezen.

Deze High Impact bescherming verfraait niet alleen de tennisbaan, maar biedt ook een goede bescherming voor de fanatieke tennisser. Voor diegene die nog net even die ene bal wil halen en daarbij de paal over het hoofd ziet.

De paalhoes wordt eenvoudig met een velcro sluiting gemonteerd.

Het mooie donker groen (RAL 6005) van de weersbestendige hoezen is een compliment voor de prachtige gravelbanen die al weer bijna klaar zijn voor het nieuwe tennisseizoen.