Padelbaan Protectieset

Sportkussens.nl levert ook complete protectiesets voor padelbanen.

Padel wordt ook in Nederland steeds populairder. De spelers van deze snelle en energieke sport hebben ook een veilige baan nodig en Sportkussens.nl kan daaraan bijdragen door de palen van het net en de palen bij de ingang van de kooi te voorzien van bescherming tegen de heftigste impacts. Door de krappe maten op de baan wordt meestal gekozen voor een relatief dunne protectie om het spel en de doorgang bij het betreden van de baan niet te veel te belemmeren.

Een 'standaard' set voor een padelbaan met één ingang bestaat uit:

  • 2 x Padel Netpaal protectie
  • 2 x Padel Entrancepaal protectie

Een 'double entrance' set voor een padelbaan met twee ingangen bestaat uit:

  • 2 x Padel Netpaal protectie
  • 4 x Padel Entrancepaal protectie

Een set wordt geheel aangepast aan de uitvoering van de baan want ook Nederland kent al meerdere leveranciers en uitvoeringen. De opdruk is geheel naar eigen ontwerp te maken in een full color opdruk dat we direct op het doek aanbrengen. Dit kan het verenigingslogo of het logo van het toernooi zijn. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee in een mooi ontwerp.

Bevestiging van de hoezen kan middels riempjes met gesp zoals op de foto, of met een klittenbandsluiting. De padel protectiekit heeft een schuimvulling voorzien van een gesloten celkern dus de hoezen kunnen ook het gehele jaar buiten in weer en wind worden gebruikt.

 

 

Padelbaan bescherming met logo van sportkussens.nl Padel protectie netpaal voor RedSport padelbaanProtectie stootkussen voor entree post padelbaan

   padel netpaal en poort stootkussens