Padelbaan Protectie kit PROF

Sportkussens.nl (onderdeel van Marcapelli Protect) levert competitie protectiesets voor padelbanen volgens de regels van FIP en KNLTB. Dit is de PROF uitvoering

Op onze NIEUWE WEBSITE MARCAPELLI.COM vindt u nog meer informatie over de Padel Protectie Kits.

De beschermkits bestaan uit bescherming voor de netpalen, de palen van de ingang en voor de bovenligger van de ingang (entrance). Niet alleen geschikt voor competities en toernooien maar ook veilig voor de dagelijkse sporter uiteraard.

De spelers van deze snelle en energieke sport hebben ook een veilige baan nodig. Sportkussens.nl maakt geheel op maat paalhoezen voor de palen van het net en de palen bij de ingang van de kooi. Deze kits voldoen aan de nieuwe voorschriften van de National Padel Federation waarbij ook de horizontale ligger boven de ingang wordt beschermd.

De Padel Protectie Kits worden voorzien van sponsorlogo's, of evenement logo. Ook voor Padel Netbanden met opdruk kunt u bij ons terecht.

Een Padel Protectie kit PROF  bestaat uit 8 kussens:

  • 2 x Padel Netpaal protectie
  • 4 x Padel Entrancepaal protectie
  • 2 x Padel Entrance bovenligger protectie

Een set wordt geheel aangepast aan de uitvoering, het type van uw baan. De opdruk is geheel naar eigen ontwerp te maken in een full color opdruk dat we direct op het doek aanbrengen. Dit kan het logo van de club, een sponsorlogo of het logo van het toernooi zijn. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee in een mooi ontwerp.

Bevestiging van de hoezen kan middels riempjes met gesp zoals op de foto, of met een klittenbandsluiting, dus geen scherpe uitsteeksels van Tie Wraps of iets dergelijks. De padel protectiekit heeft een schuimvulling voorzien van een gesloten celkern dus kan het hele jaar buiten in weer en wind worden gebruikt.

 

 

 Padel protectie netpaal voor RedSport padelbaanProtectie stootkussen voor entree post padelbaan

   padel netpaal en poort stootkussens