Champi-mer beschermt pilaren in koelhuis

Voorkom schade aan voertuigen en aan de constructie van gebouw of stellage. Bij Champi-mer in Kesteren, wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons, heeft Marcapelli aanrijdbeveilgingen geleverd.

De aanrijdbeveiligingen zijn geleverd voor de productieruimte en bieden een goede bescherming tegen een aanrijding; zelfs met een zware heftruck. De protecties met een buitendiameter van 84 cm bestaan uit twee delen die om pilaren zijn geplaatst. Deze zijn makkelijk zelf te plaatsen. Het speciale LLDPE materiaal is uitstekend geschikt voor koel- en vrieshuizen. Veel kunststoffen worden bros bij lage temperaturen. Dit speciale, elastische materiaal 'Lineair lagedichtheidpolyethyleen' blijft flexibel en taai zodat het de optimale bescherming biedt bij een aanrijding met een zware heftruck. Niet alleen de verbreding van de kolom maar ook de gele kleur van het kunststof zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid en signalering.

Een éénmalige aanschaf van goede aanrijbescherming kan u veel geld besparen doordat een constructie niet wordt gecompromitteerd en het werk gewoon kan doorgaan. Het vervangen van een beschadigde  pilaar of kolom is op zich al kostbaar genoeg maar het langdurig moeten stilleggen van uw operatie, berokkent u nog veel meer schade.

Neem daarom gerust even contact met ons op voor het vinden van een passende oplossing voor u. Marcapelli levert en installeert diverse soorten en maten aanrijdbeveiliging.