Scouting Den Hoorn maakt nieuw clubgebouw veiliger

Scouting Den Hoorn heeft in 2020 een mooi nieuw clubhuis gerealiseerd. Zowel binnen als buiten dit clubhuis staan stalen H-binten waar de Bevers, Waterwelpen, Waterscouts en Explorers zich makkelijk aan kunnen bezeren. Om ongelukken te voorkomen heeft de scouting club beschermkussens bij ons laten maken voor om de binten.

“De bedoeling is dat deze kussens permanent blijven zitten en buiten moeten ze ook weersbestendig zijn”, aldus Elfried Kok. Ook dat kunnen wij precies zo leveren uiteraard.

Er is gekozen voor 6 stuks High Impact paalhoezen in de kleur RAL7030 (lichtgrijs). Deze pilaarbeschermers zijn 2m hoog en hebben een schuimvulling van 8 cm dikte. De afmetingen van de H-binten buiten en binnen verschillen dus hiervoor zijn dan ook de paalbeschermers op maat gemaakt.

Het doek van de paalhoezen is gemaakt van brandvertragend extra dik PVC met een polyester canvasversterking. De buitenzijde is glad en makkelijk schoon te houden. Over de gehele lengte is een klittenbandstrook aangebracht waarmee ze eenvoudig zelf zijn te monteren.